BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 6, 2009

+ PicNiC TyMe RaYe +


Pada raya ke-5 itu hari aku bersama rakan2 aku mase form 3 dulu pegi picnic ramai2 kat tupah...kononnyee ala2 gathering laa..tp mmg best lahh..tak sgka nak dapat smbutan...mulanya mcm tak jadik jerk...tp lastly jadik gak....

kitorg sume yg dtg 12org...kitorg just chit chat ngan bakar sate jerk....sorg pon tak mandi...ahahaa..aku tatau sebab pe....sume takot air kot...hehehe...

kat bawah ni antara pic2 yg sempat dicapture di tmpt kejadiann.... :)







post signature


JeMpOt BeRi KaTa SeMaNgAt YeR KwN2...

3 KaTa SeManGaT:

Mr. HFH said...

wah.....
bestnyer picnic ramai2kan myra.....
hohohohohoho.....
bilerlah kiter plak nak gi pecnic samer.....
hahahahaha....

md saidi md ibrahim said...

picnic jer...??? bbq xder ker..he3

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)